Masuratori

Pentru a face singur masuratori cat mai exacte, si a ne informa si pe noi cat mai precis vei avea nevoie de:

  • o ruleta de cel putin 5 m
  • o foaie si un pix
  • o mana de ajutor
  • o camera foto (poate fi si cea de la telefon)
  • vizionarea filmului de la categoria pentru care doriti sa faceti masuratorile (pentru a fi siguri ca luati corect dimensiunile)

Masuratorile sunt foarte importante. Nu le faceti superficial si nici in viteza. O eroare de masurare poate duce la neplaceri extrem de mari.

Masuratori garduri si porti

Pentru o plasa de gard sau o poarta (acces pietonal sau auto), aveti de masurat doua dimensiuni: lungimea si inaltimea.

Pentru lungime, masurati cu atentie distanta intre stalpi in trei locuri: la baza lor, pe la mijlocul inaltimii stalpilor si la partea superioara a acestora. Notati valoarea cea mai mica dintre cele trei masurate pentru ca, ulterior, sa o treceti in formularul de pe site, in dreptul lungimii (dimensiunile se trec pe site in cm)

Pentru inaltime, masurati cu atentie înaltimea stalpului din stanga, apoi pe cea a stalpului din dreapta. Notati valoarea cea mai mica dintre cele doua masurate pentru ca, ulterior, sa o treceti în formularul de pe site, in dreptul inaltimii (dimensiunile se trec pe site in cm).

Repetati masuratorile pentru fiecare plasa de gard dorita. Veti constata ca exista diferente între plasele de gard, chiar daca, la prima vedere, distantele între stalpi par egale.

Dupa ce ati luat toate masuratorile, va rugam faceti cel putin o fotografie de ansamblu( pe care sa o incarcati pe site in casuta "Ai o imagine de atasat?") pentru a ne putea face o imagine cat mai exacta.

Daca exista obstacole(de exemplu:contoare de gaz, copaci) in zona in care urmeaza sa fie montata plasa de gard sau poarta va rugam sa precizati acest lucru in casuta "Observatii suplimentare pentru Hazard"

Masuratori scari

va rugam sa faceti cu atentie masuratorile fiecarei dimensiuni notate pe schita de la scara pe care ati ales-o (dimensiunile se trec pe site in cm).

Dupa ce ati luat toate masuratorile, va rugam sa faceti cel putin o fotografie de ansamblu a locului si sa o incarcati pe site, in casuta " Ai o imagine de atasat?" pentru a ne face o imagine cat mai exacta.

Daca exista obstacole(de exemplu:stalpi, nise, tevi, contoare) in zona in care urmeaza sa fie montata scara va rugam sa precizati acest lucru in casuta "Observatii suplimentare pentru Hazard"

Masuratori copertine 

aveti de masurat trei dimensiuni: lungimea, latimea, inaltimea pe perete.

Pentru lungime, masurati cu atentie lungimea pe care doriti sa fie montata copertina,  pentru ca, ulterior, sa o treceti în formularul de pe site, în dreptul lungimii (dimensiunile se trec pe site in cm).Trebuie sa analizati cu mare atentie continuitatea suportului pe care vine montata copertina deoarece este important  sa nu fie obstacole (ex. tevi de gaz, aparate aer conditionat, senzori, becuri, etc). Daca totusi exista obstacole va trebui sa le masurati si pe acestea si sa le fotografiati.

Pentru latime, masurati cu atentie distanta la sol pe care doriti sa o acopere copertina,  pentru ca, ulterior, sa o treceti în formularul de pe site, în dreptul latimii (dimensiunile se trec pe site in cm).

Inaltimea pe perete de obicei este de 40 cm.Va rugam sa notati in formularul de pe site inaltimea pe perete a copertinei (dimensiunile se trec pe site in cm)

Dupa ce ati luat toate masuratorile, va rugam faceti cel putin o fotografie de ansamblu a locului si sa o incarcati pe site, in casuta " Ai o imagine de atasat?"pentru a ne face o imagine cat mai exacta.

Daca exista obstacole in zona in care urmeaza sa fie montata copertina va rugam sa precizati acest lucru in casuta "Observatii suplimentare pentru Hazard"

Masuratori terasa, foisor, pergola

Pentru terase, foisoare sau pergole, aveti de masurat trei dimensiuni: lungimea, latime, inaltimea.

Pentru lungime si latime, masuram cu atentie la nivelul solului, lungimea si latimea suprafetei pe care o dorim acoperita,  pentru ca, ulterior, sa le trecem în formularul de pe site (dimensiunile se trec pe site in cm).

Pentru inaltime, masuram cu atentie distanta cea mai mica la care dorim sa ajunga acoperisul,  pentru ca, ulterior, sa o trecem în formularul de pe site, în dreptul inaltimii (dimensiunile se trec pe site in cm). Inaltimea de obicei este de 250 cm.

Trebuie sa analizati cu mare atentie ca pe  lungimea, latimea si inaltinea constructiei sa nu existe obstacole (ex. tevi de gaz, aparate aer conditionat, senzori, becuri, etc). Daca totusi exista obstacole va trebui sa le masurati si pe acestea si sa le fotografiati.

Dupa ce ati luat toate masuratorile, va rugam faceti cel putin o fotografie de ansamblu a locului si sa o incarcati pe site, in casuta " Ai o imagine de atasat?"pentru a ne face o imagine cat mai exacta.

Daca exista obstacole in zona in care urmeaza sa fie montata constructia, va rugam sa precizati acest lucru in casuta "Observatii suplimentare pentru Hazard"

 

 

 

Productie

Producem garduri si porti, foisoare, structuri pentru scari interioare sau exterioare, copertine, pergole si mobilier de gradina din lemn, fier forjat si plasa.

Montaj

Montam produsele noastre sau oferim consultanta in montaj prin telefon.

Masuratori

Oferim consultanta in alegerea optima a produsului de care aveti nevoie si in realizarea masuratorilor.

Program de functionare

Procesare comenzi:

Luni-Vineri: 8-17

(Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica sau in sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.)
Consultanta:

Luni-Vineri: 8-17

Sambata: 8-14

Contacteaza-ne!

Articole - Roportal
Web design and programming AllStudio design